Wij willen ons graag aan u voorstellen als aanbieder van hoogwaardige diervoeding voor honden en katten. Van Welsenes Import & Export werd in oktober 1995 opgericht en is aan het werk gegaan met als gedachte en doelstelling:
" Wat heeft een dier nodig om fit en gezond te blijven? "

Het uitgangspunt is droge diervoeding, maar in principe kunnen wij iedere soort diervoeding van hoge kwaliteit en acceptatie aanbieden.

meisje met hond Van Welsenes Import & Export is een deskundige firma met jarenlange know-how in relatie tot diervoeding in de breedste zin van het woord. De firmant is sinds 1970 werkzaam geweest bij verschillende diervoedingsproducenten in Nederland en Duitsland en heeft zich speciaal toegelegd op de productie en verkoop naar de Scandinavische landen waar de producten van Cenaturio inmiddels een positie als marktleider hebben verworven. Tevens werkzaam geweest met de productie, ontwikkeling, inkoop en marketing van diervoeding. Tot op de dag van vandaag is hij nog betrokken als adviseur bij verschillende diervoedingsproducenten.

Cenaturio oke Alle diervoeders uit ons assortiment worden aan de strengste controles onderworpen. Voor u is dit een garantie voor een vertrouwd en optimaal product. Dit voeder van eigen receptuur wordt in opdracht door verschillende producenten geproduceerd en bestaat uit natuurlijke producten zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen. Chemicaliën of andere synthetische toevoegingen worden niet verwerkt.

Van Welsenes Import & Export levert onder de naam  - CENATURIO  - .
Wij kunnen eventueel onder uw eigen naam of private label een aanbieding maken.

Wij kunnen u een hoogwaardige en optimale kwaliteit tegen een voor u aantrekkelijke prijs aanbieden. Zowel de handel als consument identificeren onze voeders met de superieure kwaliteit van grondstoffen en een uitgebalanceerde volwaardige samenstelling. Het vertrouwen in deze producten wordt door Van Welsenes zorgvuldig bewaakt o.a. door een uitgekiende marketingstrategie en een consument gerichte aanpak, waarbij actueel marktonderzoek een belangrijk instrument is.
Het prijsbeleid is vriendelijk voor de consument, daarom kan Van Welsenes ook een interessante partner voor u zijn. Heeft dit uw interesse opgewekt en wenst u een vrijblijvende aanbieding?

Een email of een telefoontje is voldoende.
VAN WELSENES IMPORT & EXPORT
Skaverij 21
9001 DA Grou
Nederland
+31(0)653191561
welsenes-export@hotmail.com